welkom bij Quick Scan! communicatie Quick Scan! communicatie? De klant staat in de schijnwerpers. Praktische en resultaatgerichte werkwijze. Boodschap, doel en doelgroepen centraal. Klant krijgt de ruimte. Investeren in waardevolle relaties en dialogen. Goed in advies, concept, creatie en realisatie. Actieve werkhouding. We houden ons aan budget en planning. Oog voor detail. Luisteren kunnen we. Duidelijkheid scheppen. Samenwerking met andere disciplines.


Meer over ons bureau

Quick Scan! communicatie Nieuws

Kerstkaart

Kerstkaartdecember 2018 - Geinig om te zien hoe vaak onze kerstkaart nog steeds na al die jaren wordt gebruikt om een digitale kerstgroet over te brengen! 

NS Fiets

oktober 2018 NS Fiets- Voor NS Fiets ontwikkelen we alle uitingen voor de stallingen die omgebouwd worden tot zelfsservice fietsenstallingen. In deze stallingen kan je als fietser 24 uur gratis stallen. Je checkt in en uit met je ov-chipkaart. We ontwerpen de uitingen, zorgen voor productie en monteren deze. Van posters, folders, stickers tot en met spandoeken! Mooie project. Meer informatie op www.ns.nl. 

Nieuwe klant Bieb Utrecht

Nieuwe klant Bieb Utrechtjuli 2018 - Ontzettend trots zijn wij met onze nieuwe klant de Bibliotheek Utrecht. ASR ontwikkelt voor deze relatie een nieuwe bieb op het Neude in Utrecht. Wij mogen als bouwcommunicatiespecialisten de bouwschutting 'aankleden'  en tot de opening in 2019 aantrekkelijk houden. En dat doen we graag. www.bibliotheekutrecht.nl 

Aedes is weer terug!

juni 2018 Aedes is weer terug!- Maand juni is goed gestart met een terugkerende klant: Vereniging van Woningcorporaties Aedes heeft weer een opdracht onder gebracht bij ons. We hebben de monitor huisuitzettingen mogen ontwerpen. In het begin van ons bestaan was Aedes zes jaar klant bij ons; vervolgens kozen ze voor een frisse wind. Die kiezen ze nu weer door terug te keren na tien jaar afwezigheid. Daar zijn we enorm blij mee. www.aedes.nl voor meer informatie. 

Communicatietips

juni 2018 - Communicatie- of marketingadviseur? Zin in wat tips en weetjes? Neem dan eens een kijkje in onze rubriek Tips. Je wordt er nog wijzer van ook én je kunt ze delen met collega's of via social media. #ikzegdoen. 


Meer nieuws