Ons bureau

Quick Scan! communicatie combineert dynamiek met de meest uiteenlopende activiteiten op communicatief gebied. De filosofie van ons bureau is kort en krachtig: u, de klant dus, staat in de schijnwerpers. Met een voortvarende aanpak en een praktische en resultaatgerichte werkwijze verwezenlijken wij uw communicatiewensen zonder dat wij zelf op de voorgrond willen treden. Het draait immers om uw bedrijf of organisatie, de boodschap die u wilt uitdragen en de doelgroep die u wilt bereiken.

Montage

Onze monteurs monteren alles wat wij ontwerpen en produceren. Dagelijks hangen Rudy, Marcel of Bas posters en spandoeken op en monteren ze stickers en borden in allerlei formaten en vormen. Ook belettering van auto’s doen deze mannen graag.

Monteren? Op ooghoogte en soms aan een gevel. Soms staande op de grond, soms op een trap, soms met behulp van een steiger en soms komt er een hoogwerker aan te pas. Dat kan in de vroege ochtend of in de late avond. Ook in het weekend gaat het werk vaak door als onze klanten dat beter vinden passen in hun planning. Links- of rechtsom: het komt goed bij Quick Scan! communicatie en vaak sneller dan onze klant denkt. Hoe fijn is dat? “Heel fijn”, zo vernemen wij vaak.

Uiteraard hebben onze monteurs de juiste vergunningen om met een hoogwerker te werken en zijn onze steigers gekeurd. Vanzelfsprekend dragen Rudy, Marcel en Bas veiligheidsvestjes en schoenen en zetten zij de werkomgeving af om veilig te werken. Spreekt voor zich dat ze in het bezit zijn van VCA-vol.